Klinikken hos Katdoktor

Faciliteterne, moderne og velindrettede

Hos Katdoktor tager vi imod dig i vores indbydende venteværelse/butik. Her kan du og din kat slappe af i sofaen.

Katten er et rovdyr, men også et byttedyr med sanser mange gange bedre end vores. Dens verden består af dufte og lyde og en oplevelse af omverdenen vi slet ikke opfatter. Derfor er mange katte bange for at køre bil og komme til dyrlægen. Ved at fjerne nogle af de angstfremmende komponenter og give katten tid til at falde til ro har vi den bedste forudsætning for et godt forløb.

Klinikken er indrettet med to lys konsultationsrum, som vender ud mod gården. Det giver en god ro om din kat og dig, at undersøgelser, operationer mv. ikke foregår i rum, der vender ud mod en trafikeret vej.

Vi har moderne udstyr til narkose, operation, tandbehandling, blodanalyser, laboratorie test mm. Røntgen udstyr er planlagt i nær fremtid.

Beliggenhed

Katdoktor klinikken er beliggende lige ved  Vejgaard bymidte og Vejgård Torv med gode tilkørselsforhold, mange P-faciliteter (husk P-skiven) tæt ved huset og i gården.

Konsultationer, med tid til den enkelte

Du skal bestille tid til en konsultation hos Katdoktor. Jeg prioriterer at have god tid til dig og din kat og lægger vægt på, at alle konsultationer er personlige og afpasset den enkelte kats behov og adfærd.

Vi udfører almindelige undersøgelser, men der er også mulighed for en længere adfærdskonsultation eller kort undersøgelse i forbindelse med udlevering af ormepiller.

Tidsbestilling foregår bedst på tlf 7244 0266. Evt. kan vi kontaktes på mail, men der må påregnes længere svar tid. Du er velkommen til at kigge indenfor. Klinik og butik er åben daglig fra 9-16. Efter aftale kan dyrlægekonsultationer foretages udenfor butikkens åbningstid.

Hvis du har svært ved at bringe din kat til klinikken, kan jeg i særlige tilfælde tilbyde hjemmebesøg. Hjemmebesøg koster ekstra og skal forudbestilles.

Operationer, i rolige omgivelser

Skal din kat opereres, neutraliseres, tandbehandles  mv. så foregår det fra morgenstunden, hvor katten skal møde ind fastende. Dvs. den skal ikke have adgang til mad fra midnat forud for operationen. Den må dog gerne få vand at drikke.

Katten får en overvåget narkose og rolig opvågning. Hvis transportkassen er rummelig, opholder katten sig efter operationen typisk i sin egen transportkass. I transportkassen kender den sin egen duft og derfor er mest tryg. Til de meget store katte har vi specielt bur, medbring gerne kattens tæppe, en trøje med din duft eller lignende.

Vi sigter på, at din kat kan komme hjem igen samme eftermiddag, så den kan nyde godt af de hjemlige omgivelser, mens den kommer sig. I særlige tilfælde, hvor din kat ikke er klar til at komme hjem, kan vi tilbyde overvåget overnatning.

 Specielle operationer, f.eks. specifikke øjenoperationer og knoglebrud, der stiller særlige krav til udstyr mv., videreviser vi til gode samarbejdspartnere. Alt andet klarer vi her på klinikken.

Hos Katdoktor arbejder vi på baggrund af et yderst professionelt fagligt grundlag og holder os kontinuerligt opdateret. Vi passer rigtigt godt på din kat.

Sortimentet - det er kattens!

I butikken kan du finde diverse kvalitetslegetøj, som holder din kat glad og aktiv, udfordrer dens nysgerrighed og giver jer mange fornøjelige timer sammen. Vi har afprøvet legetøjet på egne katte, så det er godkendt af de pelsklædte eksperter.

I butikken kan du også finde klatremiljø, hyggelige katte senge, super kattegrus og diverse plejetilbehør, som fungerer optimalt til din kat og som vi kan stå fuldt inde for.

Vi har et bredt udvalg af kvalitetsfoder fra bl.a. Royal Canin, Virbac og Hills. Du får en kvalificeret og grundig rådgivning om, hvad netop din kat har brug for i forhold til dens alder, størrelse, køn, race aktivitetsniveau og eventuelle sygdomme. Vi holder os kontinuerligt opdateret om nyt inden for ernæringsforskning og foderprodukter.

En kat er ikke en lille hund! J Heller ikke når det gælder foderbehov. F.eks. skal man være opmærksom på, at kattens stofskifte er helt anderledes end hundens. Katte skal ikke have hundemad – og en kat vil altså heller aldrig nyde at tumle med et højlydt pivedyr, som hundene holder meget af.

 


  Klinikken                                                                                                                Aktiviteter         Kontakt