Klinikken      Pia Bisgaard                                                                                                             Kontakt  

 

 

 

Priser

 

Priser, få et overslag

Generelt prøver vi at levere en høj kvalitet til en fair pris. Vi yder rabat hvis du kommer med flere katte samtidig.

Du kan altid få et prisoverslag, før vi går i gang med undersøgelser, behandling osv. Der er en del individuelle faktorer, der kan betyde noget for prisen, og dem gennemgår vi sammen, så du ved, hvad det koster. Det er selvfølgelig dig som kattens ejer, der bestemmer, hvad der skal ske på baggrund af min rådgivning.

 

Eksempel

Et sundhedstjek(i forbindelse med vaccination) koster 525 kr.

Her bliver katten vejet, undersøgt, får tjekket tænder, øjne, ører, bevægelsen i leddene, bliver lyttet på hjerte og lunger samt palperet (gennemfølt på mave og organer) Jeg  tjekker også pels, hud og lymfekirtler for tegn på sygdom.

Der kan ind imellem være brug for en udvidet konsultation, f.eks. i forbindelse med alvorlige adfærdsproblemer eller geriatri mm.

 

Her er priser for nogle af de mest almindelige ydelser. Rabat ydes, hvis du har flere katte, der behandles samtidigt. Ønskes andre priser, så ring og spørg !

 

Konsultation                    575 Kr. plus evt. medicin og miljøtillæg

 

Øretatovering                  Gratis hvis katten skal i narkose af anden årsag.

                                           Du skal kun betale det obligatoriske gebyr til katteregisteret på 125 kr. hvis katten skal registreres der. Hvis katten udelukkende skal øretatoveres koster det 410 kr.

 

Vaccination                      525 kr. for sundhedstjek + ca. 100 kr. for vaccine. Der ydes rabat ved flere katte, eller hvis vaccination foregår i forbindelse med anden behandling.

 

Kastration af hankat        940 kr. incl. kort sundhedstjek og øretatovering

 

Sterilisering af hunkat    1465 kr. incl  kort sundhedstjek og øretatovering

 

Recept ormekur               320kr. + ormekurens pris. Vi skal se katten eller en fæcesprøve.

 

Katteregister                     Koster 125 kr. i det store katteregister som anbefales af Kattens Værn og Dyrlægeforeningen

 

Tandrensning                   998 kr.  Koster yderligere hvis der skal fjernes tænder  eller skal anvendes medicin 

 

HOME

Kattens ni liv

Links

Aktiviteter

Artikler